Home / Brummen-Regiobode / Babymassage bij Jonge Ouder Café

Babymassage bij Jonge Ouder Café

EERBEEK – Vrijdag 15 maart verzorgt Bibliotheek Eerbeek in samenwerking met SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart een Jonge Ouder Café. Deze ochtend zal Marjan de Jong-van Rosmalen een korte workshop babymassage geven. Marjan heeft zich verdiept in postnatale zorg volgens eeuwenoude ayurvedische principes. De kennis en visie is voor de meeste mensen nieuw, maar binnen de Indiase traditie is het een integraal onderdeel van de samenleving. Het Indiase gezegde; ‘de eerste 40 dagen na de bevalling beïnvloeden de volgende 40 jaar van je leven’, onderstreept het belang dat er gehecht wordt aan deze periode. Deelnemers worden verzocht een handdoek mee te nemen. Iedere derde vrijdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur kunnen ouders, grootouders en verzorgers van kindjes van 0 tot 4 jaar elkaar ontmoeten en ervaringen samen delen. Dit Jonge Ouder Café vindt plaats in de bibliotheek van Eerbeek. De toegang is gratis. Aanmelden kan via de website.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

Dierbaren herdacht in Kruiskerk Eerbeek

EERBEEK – Op zaterdagmiddag 21 november opende de Kruiskerk in Eerbeek de deuren om inwoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.