Home / Brummen-Regiobode / Avondwandeling bij volle maan

Avondwandeling bij volle maan

HALL – Op donderdag 21 maart is het volle maan. Jantine Peters verzorgt die avond vanuit haar natuurboerderij de Mhene in Hall een avondwandeling over de Eerbeeksche Hooilanden. Om 19.00 uur wordt in de cursusruimte gestart met een kopje thee of koffie. Om 19.20 uur wordt er naar het natuurland gewandeld om daar om 19.26 uur de maan te zien opkomen en te zien hoe de maan steeds hoger aan de hemel komt. Om de stilte van de avond te ervaren en het licht van de maan. Rond 21.00 uur wordt de wandeling binnen afgesloten.

info@aandachtgeeftjekracht.nl

tel.06-17 369 599

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.