Avondje spelling opfrissen

RHEDEN – Spelling, hoe zat het ook alweer? Vrijwilligers die regelmatig iets moeten schrijven, kunnen op dinsdagavond 12 maart terecht in Dorpshuis Willem de Zwijger aan het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. In een informele setting gaan zij samen aan de slag met de tien meest gemaakte spel- en grammaticafouten, zoals wel of niet een -t of juist een -d, hen of toch hun, en andere spelregels om zo actief mogelijk te kunnen schrijven. De opfriscursus duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in Dorpshuis Willem de Zwijger aan het mr B. van Leeuwenplein te Rheden.
De deelnemers gaan op een leuke manier kennismaken met de valkuilen van onze Nederlandse taal. Het is daarom wel belangrijk om een smartphone of een laptop mee te nemen. Goed om te weten: deze workshop is bedoeld als een opfristraining, het is géén cursus Nederlands. De avond is bedoeld voor vrijwilligers. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij het Loket Vrijwilligerswerk, Maud van Braam via mvbraam@radaruitvoering.nl of tel. 06 – 11594670.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.