Home / Rheden-Regiobode / ALV Rhedens Dorpsbelang

ALV Rhedens Dorpsbelang

ALV Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Op donderdag 28 maart houdt belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De vergadering vindt plaats in het restaurant van Rhederhof en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Naast de gebruikelijke huishoudelijke onderwerpen als bestuursverkiezing en financieel verslag, worden er presentaties gegeven. Lucia Stortelder van Stichting Onderdak zal iets vertellen over begeleid wonen en Ingrid Jansen van RadarUitvoering Oost zal leg tuit hoe de buurt nog gezelliger gemaakt kan worden. Ook wordt er in gesprek gegaan met wethouder Gea Hofstede. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

Lees ook

Jubileumfeest Velp voor Oranje met paarden bij Kasteel Biljoen

VELP – Op zondag 28 april 2019 viert Oranjevereniging Velp voor Oranje haar 125-jarig jubileum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.