Home / Brummen-Regiobode / Alsnog concert Amady

Alsnog concert Amady

EERBEEK – Accordeonvereniging Amady zou afgelopen 25 november een concert hebben gegeven, maar dat ging niet door. Nu komt Amady zondag 17 maart alsnog in het Pater Dekkerhuis in Eerbeek. De zaal is open vanaf 10.30 uur, entree gratis en het concert begint om 11.00 uur. Het B-orkest opent met een reis om de wereld. Het publiek kan genieten van liedjes uit Spanje, Mexico, Amerika, maar natuurlijk ook uit Nederland. Daarna brengt het A-orkest onder andere Free World Fantasy Dit is een muziekstuk van Jacob de Haan en het arrangement is van Rob Zieverink. Na de pauze speelt het A-orkest een prachtige medley van de West Side Story van Leonard Bernstein en nog een aantal liedjes waaronder ook Somebody to Love van Queen. Vervolgens sluiten de orkesten samen af.

amadybrummen@gmail.com

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.