Home / Rheden-Regiobode / Activiteiten in park Rosendael

Activiteiten in park Rosendael

ROZENDAAL- Op de zondag 17 maart houdt Scoutinggroep Lido ’76 tussen 11.30 en 16.00 uur activiteiten in park Rosendael. Kinderen kunnen broodjes bakken, Mega Twister spelen en/of lasergamen.Tegen een vergoeding van 1 euro voor een naturel broodje en 1,50 euro voor een chocoladebroodje kunnen kinderen en volwassenen zelf broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister. In het park kunnen er meer activiteiten worden gedaan. Volwassen betalen 5 euro, voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar is het 3 euro. Voor 2 euro kan er mee worden gedaan met lasergamen.

www.glk.nl/rosendael

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.