Home / Rheden-Regiobode / Aangiftehulp voor FNV-leden

Aangiftehulp voor FNV-leden

RHEDEN – Ook dit jaar is het weer mogelijk voor FNV-leden om hulp te krijgen met hun belastingaangifte. Wegens een verhuizing is de belastingservice voor Velp, Rheden en Dieren gecombineerd op een nieuwe locatie: het Dorpshuis te Rheden. De invulservice is nu wel op meerdere dagdelen beschikbaar en dat zowel overdag als ‘s avonds. Voor deze hulp bij aangifte in maart en april is het wel nodig om een afspraak te maken. Dat kan 24 uur per dag op het internet via www.afspraakmakenfnv.nl. Daarnaast kan het telefonisch, dagelijks overdag tussen 09.00 en 17.00 uur via tel. 088-3680368.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.