Home / Doesburg-Regiobode / Aan het werk in de bijentuin

Aan het werk in de bijentuin

DOESBURG РIn verband met het slechte weer dat voorspeld was voor de NLDoet-dag op zaterdag 16 maart hebben Imkersvereniging Doesburg e.o. en de Stichting Doesburgse Bijenweide de geplande werkzaamheden een week opgeschoven. Afgelopen zaterdag gingen leden en vrijwilligers dus aan de slag, gelukkig met beter weer. Samen met burgemeester Loes van der Meijs van de gemeente Doesburg hebben zij drachtbomen, een laatbloeiende linde, bijenbomen en struiken geplant. Ook is de bijenstal geschilderd. Door de werkzaamheden is het terrein aan de Panovenweg verrijkt en kunnen insecten meer voedsel vinden. Op de foto staat burgemeester Van der Meijs met André Gerritsen en Nina Herweijer van de Doesburgse Bijenweide.

www.imkersverenigingdoesburg.nl

Lees ook

Rheko houdt leden in beweging

RHEDEN – Ondanks corona houdt Rheko haar leden in beweging. Met onderlinge wedstrijden, spelletjesmiddagen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.