Home / Brummen-Regiobode / Zwanenzang van zangvereniging Eendracht

Zwanenzang van zangvereniging Eendracht

HALL – Nog één keer zorgde Zangvereniging De Eendracht uit Hall voor een volle Ludgeruskerk. Het publiek kwam in groten getale naar het jubileumconcert van het gemengd koor, dat meteen het laatste was. Eendracht heeft besloten dat het eeuwfeest een mooi moment is om ermee te stoppen en dat maakte het concert van zondag extra bijzonder. De dames en heren zongen onder leiding van dirigent Wim Riefel nog één keer de sterren van de hemel. Daarna werd bij Bello nog lang nagepraat over honderd jaar Hallse zang, die in stijl is afgesloten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.