Home / Doesburg-Regiobode / Zusjes Hermanns in het zonnetje gezet

Zusjes Hermanns in het zonnetje gezet

DOESBURG – Monique (links) en Saskia (rechts) Hermanns zijn onlangs in het zonnetje gezet door gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg. De zusjes zijn op zeer jonge leeftijd begonnen met turnen bij Unitas en hebben een noemenswaardige carrière opgebouwd: van recreatief tot selectieturnen, van assistent tot leidinggevende en van gediplomeerd jurylid tot bestuursfunctie. Voorzitter Ellen ten Have speldde na een speech met veel lovende woorden het KNGU-speldje op en overhandigde hen beiden een oorkonde. Daarna was er koffie met gebak.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.