Home / Nieuws / Zuidelijke stationsomgeving officieel geopend

Zuidelijke stationsomgeving officieel geopend

DIEREN – Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden en gedeputeerde Conny Bieze van de provincie Gelderland hadden zaterdag 16 februari de eer om, met het aansnijden van een taart in de vorm van de tunnelbak, het nieuwe stationsplein in Dieren officieel te openen. De nieuwe weg, het busplein en omgeving zijn nu echt klaar en dit werd gevierd met een feestelijke dag vol activiteiten, zoals een fietsworkshop, cabaret en schatgraven. Hoewel de zuidelijke kant van het station nu klaar is, wordt er nog volop gewerkt aan de noordkant en aan de spoortunnel bij het Kanaal.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Gerda uit Ellecom fietst naar Rome

ELLECOM/ROME – Gerda Meijer uit Ellecom heeft onlangs samen met een vriendin na 40 dagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.