Home / Nieuws / Zonnige Jutbergtrail over Veluwezoom

Zonnige Jutbergtrail over Veluwezoom

DIEREN – Ruim zeshonderd mensen uit het hele land deden zaterdag mee aan de Beko Jutbergtrail van Atletiekvereniging Gelre uit Dieren. De Rhedense burgemeester Carol van Eert gaf het startschot ter gelegenheid van het eerste lustrum (vijf jaar) van de Dierense trail. Deelnemers liepen over paden en lanen van de heuvelachtige bossen van Nationaal Park De Veluwezoom. Er waren een aantal pittige beklimmingen en mooie afdalingen. “We kijken met elkaar terug op een zeer geslaagde dag”, laat AV Gelre op Facebook weten. “Wat was het genieten vandaag bij het lustrum van de Beko Jutbergtrail. Prachtig parcours, enthousiaste lopers, een bijzondere start met burgemeester Carol van Eert en natuurlijk het fantastische weer.” Op de site van AV Gelre zijn meer foto’s van het evenement te vinden.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.