Home / Rheden-Regiobode / Zingeving in de regio Veluwezoom

Zingeving in de regio Veluwezoom

REGIO – Om alles wat er inde regio Veluwezoom gebeurt op het gebied van geloof en zingeving onder de aandacht te brengen, is er sinds enkele jaren de website www.zininderegio.nl. Op deze website wordt in een handige agenda een brede waaier aan zingevende activiteiten in kaart gebracht. De site is ontwikkeld vanuit de Raad van Kerken Velp-Rozendaal en inmiddels staat er informatie op uit de regio die loopt van Oosterbeek tot en met Spankeren. Culturele, kerkelijke en spirituele organisaties op andere basis publiceren op deze site. Er staan activiteiten in als meditatie, lezingen over spiritualiteit, avonden over muziek en religie, bijzondere vieringen en meer.

www.zininderegio.nl

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.