Home / Rheden-Regiobode / XL-loopgroep van Jan Strijker

XL-loopgroep van Jan Strijker

DIEREN – Sinds een aantal jaren heeft Jan Strijker een speciale XL-loopgroep voor mensen met een maatje meer. Daar wordt op een andere manier getraind dan bij de normale groepen.

Het verschil zit in de opbouw, die meer geleiderlijk is, en de persoonlijke aandacht. Dit om te voorkomen dat deelnemers te zwaar belast worden. Daardoor komen er weinig blessures voor in de groep. Dit is onder meer te danken aan de jarenlange trainerservaring met heel veel verschillende niveaus. De groep is ook geschikt voor mensen met psychische problemen, zoals burn-out.

De XL-groep telt maximaal zes personen. De trainingen vinden plaats op woensdag om 19.00 uur en starten bij Polysport aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren. Doordat mensen doorstromen naar reguliere groepen van de Veluwelopers is er weer plaats voor nieuwe mensen. Belangstellenden kunnen altijd gratis één of twee trainingen meelopen om te kijken of het wat voor ze is. Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Jan via tel. 06 – 21603322 of via info@janstrijker.nl.

www.janstrijker.nl

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.