WSV Brummen zet jubilaris in het zonnetje

BRUMMEN – Alie Boscha is door voorzitter Ton Verweij van wandelsportvereniging Brummen in het zonnetje gezet. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering. Alie is al vanaf de oprichting lid van de vereniging. Dit jaar is het veertig jaar dat de club bestaat.

Nog steeds is Alie ieder jaar tijdens de Brummense Avondvierdaagse achter de inschrijftafel te vinden. Menig wandelaar maakt dan even een gezellig praatje en is verbaasd dat zij dit nog steeds samen doet met Els Koelewijn, ook alweer veertig jaar vrijwilligster tijdens de avondvierdaagse.
Tijdens de vergadering werd er ook afscheid genomen van penningmeester en secretaris Klaas en Willie Oosting. Beiden hebben met pijn in het hart hun bestuurstaak neergelegd en het stokje overgedragen aan Winny van Rooij en Ineke Draaijer. Met een cadeaubon en mooie bos bloemen werden ze bedankt voor hun jarenlange inzet.
De Oostings blijven wel betrokken bij de vereniging, want al vele jaren heeft Willie de routes voor de Veluzezoomtocht, de Avondvierdaagse en de Rode Kruistocht bedacht en uitgezet en hierin zal zij actief blijven. Wel krijgt ze hierbij nu ondersteuning van een aantal leden. De vereniging is trots op al deze vrijwilligers.

De voorzitter gaf tijdens de vergadering aan dat er veel veranderd is in het afgelopen jaar; zelf nam hij vorig jaar het stokje over van Lammert Oosting. De leden worden nu met een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen binnen de club, er is een vrijwilligersmiddag georganiseerd en tijdens de ALV werd de website www.wsv-brummen.nl gelanceerd. Deze website is gemaakt door lid Thomas Seubring, met inbreng van Ton Verweij en Winny van Rooij. Men kan er een contactformulier invullen, lid worden (voor 16 euro per jaar), lezen welke tochten er worden georganiseerd en waar in de weekenden wordt gewandeld.
Dit jaar zullen er diverse activiteiten plaatsvinden in het kader van het veertigjarig jubileum. Zo is er op Tweede Paasdag 22 april de Veluwezoom wandeltocht, die start vanaf de kantine van KV Mélynas op de Hazenberg. De Avondvierdaagse is van 3 tot en met 6 juni en op zondag 3 november vindt de Rode Kruis wandeltocht plaats. Leden van de vereniging kunnen op 25 september mee met een bus van wandelsportvereniging DES uit Ugchelen naar Lanaken (België) om daar deel te nemen aan een wandeltocht. Ook staat er voor die periode een gezellige jubileummiddag/avond gepland om het jubileum uitgebreid te vieren.

Na alle plichtplegingen van de Algemene Ledenvergadering ging deze over in de nieuwjaarsreceptie en nodigde de voorzitter iedereen uit om samen te proosten op het mooie komende jubileumjaar. Onder het genot van een drankje en lekkere hapjes was het een gezellig samenzijn en werd er nog heerlijk nagepraat, alvorens een ieder voldaan naar huis ging.

www.wsv-brummen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.