Home / Brummen-Regiobode / Workshop gratis computerprogramma’s

Workshop gratis computerprogramma’s

BRUMMEN – SeniorWeb houdt in februari een workshop overGratis computerprogramma’s. Voor bijna alle betaalde programma’s bestaan gratis alternatieven. Docent van Seniorweb Leo van Duinen vertelt in deze workshop waar deze goede programma’s op het internet te vinden zijn. De deelnemer mag uiteraard zijn eigen laptop, tablet of iPad meenemen om direct aan de slag te kunnen gaan. Deelnemers kunnen ook een USB-stick meenemen om de gepresenteerde programma’s en andere interessante documentatie mee te nemen. De workshop vindt plaats op vrijdag 8 februari van 14.00 tot 16.00 uur in bibliotheek Brummen. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Er wordt wel een kleine vergoeding gevraagd voor thee en koffie.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl
www.seniorwebbet.nl

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.