Workshop dansend schilderen

DOESBURG – Er zijn veel manieren om te schilderen, maar wie heeft er wel eens gehoord van dansend schilderen? Mimpi-Art het Danspalet houdt op vrijdag 15 februari een workshop in deze bijzondere vorm van kunstzinnige expressie. Deelnemers kunnen hun penseel laten bewegen op het ritme, de melodie en de harmonie van de muziek. De workshop wordt gegeven door kunstenaar Arjen Vonk. Arjen heeft een uitgebreide danscarrière achter de rug en is vorig jaar afgestudeerd aan de kunstacademie. Hij kwam op het idee om zijn passies dansen én schilderen te combineren. Ervaring met dansen of schilderen is voor deze workshop niet nodig. De workshop is van 19.30 tot 22.00 uur in het KunstLab aan de Ooipoortstraat 35 in Doesburg.

Arjen Vonk: 06-43690115

arjenvnk@gmail.com

Foto: ‘Havana’ door Arjen Vonk, dansend geschilderd op de klanken van son, rumba en chacha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.