Home / Brummen-Regiobode / Wintersferen op de Loenermark

Wintersferen op de Loenermark

LOENEN – Op dinsdag 12 februari is er een winterwandeling over de Loenermark met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen. In de winter staat alles ‘op een laag pitje’. Boomknoppen ontwikkelen zich langzaam. Dieren doen het rustig aan of houden een winterslaap om zo weinig mogelijk energie te verspillen. Juist in de winter kan de natuur op zijn mooist zijn.
De start van de wandeling is om 14.00 uur op parkeerplaats Het Dichte Gat aan de Groenendaalseweg te Loenen. De wandeling duurt zo’n twee uur. Deelname kost 5 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar wandelen voor 2,50 euro mee. Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen kunnen gratis deelnemen op vertoon van een geldige donateurspas. Op locatie kan contant betaald worden; er is geen pinmogelijkheid. Reserveren niet nodig.

Foto: Rob van ‘t Zelfde

www.glk.nl/activiteiten

Hans Keppel, tel. 06 – 15363228

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.