Winter Wonderland bij Scouting Rheden

RHEDEN – Zaterdag 16 februari is het Winter Wonderland bij Scouting Rhedense Pioniers. Van 14.00 tot 17.00 uur is er op de tijdelijke locatie bij basisschool De Holtbanck van alles te doen. De opbrengst van de dag is bestemd voor een nieuw clubhuis.

Tijdens het Winter Wonderland kunnen kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s meedoen met diverse activiteiten. Voor een klein bedrag kunnen zij zelf kaarsen maken, een pindaketting rijgen, snowglobes maken en een broodje bakken. Ook kunnen ze gratis een Winter Wonderland-foto laten maken met vrienden of familie. Verder zijn er spelletjes te doen en zijn er vers gebakken pannenkoeken en warme drankjes te koop.

Met deze actie hoopt Scouting Rhedense Pioniers geld in te zamelen voor de bouw van een nieuw clubhuis en het realiseren van een eigen plek in de Zuidflank van Rheden. Verschillende Rhedense organisaties hebben de Scouting hierin al gesteund, waaronder de Dorpskerk, het Thomassen Mannenkoor, de Lions, supermarkt Coop en niet te vergeten de (oud)leden en dorpsgenoten die met hun gift of expertise de vereniging helpen.
Binnen een jaar hoopt Scouting Rhedense Pioniers de procedures te hebben afgerond die nu bij de gemeente lopen. Daarna wordt er gestart met de bouw van het duurzame pand, dat onder andere ook door Rhevak gebruikt kan worden. Alle steun van mensen en bedrijven uit Rheden is nog steeds welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.