Home / Rheden-Regiobode / Winter Wonder Klankconcert

Winter Wonder Klankconcert

VELP – Het publiek kan zondag 10 februari in De Biesdel in Velp genieten van een optreden van One Woman Choir Marja de Jong. Zij brengt tussen 15.00 en 16.00 uur het programma Winter Wonder Klank, met muziek uit alle windstreken. Marja de Jong is professioneel zangeres, singer-songwriter, dirigent, componist en multi-instrumentalist. Ze omschrijft het Winter Wonder Klankconcert ‘als een warm, sprankelend klankbad met muziek van de middeleeuwen tot close harmony, van Shakepeare tot Claudia de Breij’. Marja begeleidt zichzelf op meerdere instrumenten. Het concert is gratis voor bewoners van de Biesdel. Bewoners van de aanleunwoningen en de Goede Reede betalen 5 euro. Andere belangstellenden kunnen voor 10 euro komen luisteren. Kaarten zijn te bestellen via marjadejong.jouwweb.nl.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.