Home / Brummen-Regiobode / Winnaars Christina Concours in Eerbeek

Winnaars Christina Concours in Eerbeek

EERBEEK – Zondag 17 februari speelt het Busch Trio bij Stichting Podium Palisium. Het trio bestaat uit violist Mathieu van Bellen en de broers Epstein, pianist Omri en cellist Ori.

Er verschenen lovende kritieken over de muzikanten na concerten in belangrijke zalen in Londen en Washington. Het drietal is bezig met een serie cd-opnames van alle kamermuziek van Dvorák en kreeg hiervoor al prachtige recensies in bladen als The Gramophone. Het trio is overladen met prijzen van concoursen in Engeland, Italië en Duitsland. In Eerbeek zal werk klinken van Schumann, Brahms én (heel bijzonder) van Clara Schumann, de vrouw van Robert. De week na het concert in Eerbeek spelen zij hetzelfde programma in Londen. De agenda voor 2019 vermeldt verder een tournee door de VS en de release van de vierde cd in de Dvorák-serie. Na het concert kan men nader kennis maken met de musici.
Het concert vindt plaats aan Palisiumpark 2 in Eerbeek. De aanvang is 12.00 uur; vanaf 11.30 uur is er koffie. De nazit is om 13.40 uur. De toegang bedraagt 25 euro inclusief koffie, programmaboekje en drankjes na afloop. Aanmelden is noodzakelijk: ruud.vandermeer@planet.nl

Foto: Ronald Knapp

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.