Home / Rheden-Regiobode / Wietplantage aan Mezenlaan Dieren

Wietplantage aan Mezenlaan Dieren

DIEREN – De politie Dieren heeft vorige week na een anonieme tip een wietplantage ontdekt in een huis aan de Mezenlaan in Dieren. Het ging om zo’n 260 planten. De politie schreef een bericht erover in straattaal op sociale media. “Na een anonieme snitch uit de hood kwam er een message bij de scotoe in Dieren terecht. De message was dat er een beetje wierie werd gekweekt in een osso aan de Mezenlaan”, aldus jeugdagenten IJsselwaarden op Instagram. “Omdat we wat meer jeugdige volgers willen, zullen wij dit bericht in straattaal schrijven”, aldus de politie. Naar aanleiding van de ontdekking van de wietplantage roept de politie mensen op het te melden als ze het vermoeden hebben van een wietplantage in hun omgeving. Dat kan onder andere via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800 – 7000.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.