Home / Doesburg-Regiobode / Wereldmuziek in Doesburg

Wereldmuziek in Doesburg

DOESBURG – Het gemengde a capellakoor Monda Muziko neemt Doesburg op zondag 10 februari om 15.00 uur mee over de hele wereld. Het koor brengt van Letse slaapliedjes tot volksmuziek uit Mozambique. Het repertoire van het koor, dat wordt geleid door Pleun Sluiter omvat wereldmuziek, klassiek en popmuziek. “De afwisseling van koor en solozang en de intermezzo’s van Quatre Voix maken dit concert tot een verrassing”, aldus de organisatie. Het optreden vindt plaats in de Gasthuiskerk in Doesburg. De toegang bedraagt 7,50 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Ik vind: Bieb moet blijven!

Het college van de gemeente Doesburg wil bezuinigen op de plaatselijke bibliotheek. En wel zoveel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.