Home / Brummen-Regiobode / Weg aan de Gildeweg

Weg aan de Gildeweg

DREMPT – Er wordt hard gewerkt aan de Gildeweg en De Marke in Voor-Drempt. Momenteel is Dostal Wegenbouw bezig met het aanleggen van een riolering voor hemelwater. In plaats van asfalt komt er straks nieuwe bestrating.

Het werk wordt in zes verschillende fasen opgepakt. Dostal begint met het gedeelte vanaf de Braambergseweg tot de Ds. de Graaffweg. Dat duurt tot half maart. Begin maart start fase 2, dat is het gedeelte vanaf de Ds. de Graaffweg tot De Marke. Zo wordt de hele Gildeweg en De Marke aangepakt. Eind juni moet het werk klaar zijn, maar dat is afhankelijk van de weersomstandigheden.
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is het betreffende deel van de weg afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Wie vragen heeft kan elke woensdag tussen 14.00 en 15.00 uur terecht in de bouwkeet aan de Binnenweg.

www.dorpsraaddrempt.nl

Lees ook

Jonge Ouder Café bibliotheek Eerbeek

EERBEEK – Op vrijdag 19 juli is er een Jonge Ouder Café in Bibliotheek Eerbeek. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.