Home / Rheden-Regiobode / Weerman Reinier van den Berg bij DELS

Weerman Reinier van den Berg bij DELS

LAAG-SOEREN – Klimaatverandering, dat is het thema waarover de bekende weerman Reinier van den Berg komt praten als gast van de DELS. De ondernemersvereniging ontvangt hem donderdagavond 21 februari in De Harmonie in Laag-Soeren.

De RTL-weerman geeft op geheel eigen wijze een presentatie over klimaatverandering. Iedereen heeft wel wel van gehoord, maar de meeste mensen weten er nog niet het fijne van. De presentatie wordt gehouden na afloop van de algemene ledenvergadering van DELS, die rond 20.30 uur afgerond zal zijn.
Naast haar eigen leden nodigt DELS alle ondernemers binnen de gemeente Rheden uit om eens kennis te maken en de sfeer te proeven. Ondernemers zijn dus van harte welkom om vanaf 20.30 in de Harmonie aan te schuiven, maar aanmelding is wel noodzakelijk. Dat kan voor 16 februari via info@dels.nl of 0313-416200.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.