Home / Doesburg-Regiobode / Wat hebben we bij de koffie?

Wat hebben we bij de koffie?

DOESBURG – Op woensdagmorgen 6 februari krijgt ontmoetingsochtend Wat hebben we bij de koffie? in Doesburg een gouden randje. Deze ochtend is edelsmid Laura Egbers te gast. Wanneer zij over haar vak en wat haar daarbij inspireert begint te vertellen, beginnen haar ogen te twinkelen en worden toehoorders als vanzelf meegenomen in die bijzondere wereld van sieraden maken. De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 12.00 uur en vindt plaats in de Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij van de Martinikerk in Doesburg. Als vanouds wordt ook nu weer wat lekkers geserveerd bij het vers gezette kopje koffie of thee.

chris.kors@gmail.com

Lees ook

Kinderen van Herman Riewald zetten oorlogsmuseum in Doesburg voort

DOESBURG – Afgelopen februari overleed Herman Riewald. De Doesburger was de oprichter van Oorlogsmuseum de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.