Home / Brummen-Regiobode / Wat een Peerdespul

Wat een Peerdespul

EMPE – Wat heeft het publiek weer genoten van het nieuwste toneelstuk van toneelgroep PJG in Empe. Maar liefst drie voorstellingen bracht de groep op de planken, zowel vorig weekend als afgelopen zaterdag 9 februari. De verwikkelingen op het boerenbedrijf van de gebroeders Siebring wist de toeschouwers van begin tot eind te boeien. De acteurs lieten zich van hun beste kant zien en de bijzondere typetjes kwamen dan ook goed uit de verf: de veeboer en de paardenboer, maar ook de rare gasten op hun erf. Ook de decorploeg heeft weer zichtbaar zijn best gedaan.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Kinderen van Herman Riewald zetten oorlogsmuseum in Doesburg voort

DOESBURG – Afgelopen februari overleed Herman Riewald. De Doesburger was de oprichter van Oorlogsmuseum de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.