Home / Belangrijk / Wandeling in de Havikerwaard

Wandeling in de Havikerwaard

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandag 4 februari een winterwandeling in de Havikerwaard. De tocht start om 9.30 uur vanaf het Dekstation de Havikerwaard aan de Havikerwaard 16 in De Steeg. Tijdens deze winterwandeling staat het landschap in de Havikerwaard centraal. In de toekomst gaat er het nodige veranderen in dit gebied, vanwege de zandwinning en de ontwikkeling van nieuwe natuur. Daarnaast zijn er waarschijnlijk veel overwinterende vogels te zien. Op de plek waar vroeger een steenfabriek stond, is nu een dekstation, waar de wandelaars na afloop welkom zijn voor een kop koffie. Aanmelden vor de wadeling is niet nodig. Meewandelen is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Foto: Marijke van Delft

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.