Home / Nieuws / Wandelbootcamp viert eenjarig bestaan

Wandelbootcamp viert eenjarig bestaan

RHEDEN – Op 20 februari bestond de Wandel-Bootcamp uit Rheden een jaar. Iedere woensdag verzamelt een club trouwe leden zich om te wandelbootcampen. Deze nieuwe vorm van sport is ontstaan uit een initiatief van twee zelfstandig ondernemers die zich beide inzetten voor de vitaliteit en gezondheid van mensen. Dit zijn Erwin Falter van Bootcamp Rheden en Danielle Siegert-Tuit van Rivana Vitaliteit en Kracht. De Wandel-Bootcamp is een vorm van Bootcampen waarbij de intensiteit een stuk lager ligt dan tijdens de reguliere bootcamp. Het is geschikt voor iedereen die houdt van het trainen in de buitenlucht. Leeftijd speelt geen rol, iedereen kan het. Geïnteresseerden kunnen zich op de website inschrijven voor een gratis proefles.

www.bootcamprheden.nl

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.