Home / Brummen-Regiobode / Vroeg uit de Winterveren

Vroeg uit de Winterveren

HOENDERLOO – Deelnemers aan de Vroeg uit de Winterveren-wandeling op zondag 24 februari op de Hoge Veluwe, genieten in de ochtend van de rust en de schoonheid van de verschillende landschappen van het Park. Onder leiding van een natuurgids ontdekken zij de mooiste plekken. De wandeling start bij de ingang Hoenderloo en duurt van 9.00 tot 11.30 uur. Deelname kost 10 euro, inclusief koffie of thee met gebak na afloop, maar exclusief entree tot het Park (9,95 euro per volwassene). Reserveren is verplicht en kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

Last Gear Eerbeek viert jubileum

EERBEEK – Dit jaar bestaat mountainbikevereniging Last Gear uit Eerbeek 20 jaar. Zondag 7 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.