Home / Belangrijk / Vriendinnen presenteren boek over borstkanker

Vriendinnen presenteren boek over borstkanker

DIEREN – Schrijfster Monique Mulders en fotografe Jikke Göbel presenteren donderdag 7 februari hun boek Hallo, Ik Ben Nog Niet Dood. Dit is een persoonlijk en positief boek over borstkanker.

Jikke volgde met haar camera het ziekteproces van vriendin Monique. De foto’s geven een bijzondere inkijk in de – niet alleen – zware tijd die Monique doormaakte, maar vooral ook de vele nieuwe inzichten die het opleverde. Monique en Jikke hopen met hun boek en het delen van hun verhaal anderen te kunnen steunen, mensen die een vergelijkbaar proces doormaken en hun naasten.

De boekpresentatie vindt plaats in de bibliotheek in Dieren, van 19.30 tot 21.30 uur. De bibliotheek opent een kwartier voor aanvang van het programma. Na de presentatie is er gelegenheid om na te praten. Het bijwonen van de avond is gratis, maar aanmelden wordt wel op prijs gesteld. Dat kan telefonisch via 0313 – 415476 of via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.