Home / Rheden-Regiobode / Voorlichting op Het Rhedens

Voorlichting op Het Rhedens

DIEREN/ROZENDAAL – Eind februari organiseert Het Rhedens voorlichtingsavonden voor ouders van groep 8-leerlingen. De voorlichtingsavond op Het Rhedens De Tender en Het Rhedens Dieren is op dinsdag 26 februari 2019 vanaf 19.00 uur en de voorlichtingsavond op Het Rhedens Rozendaal is woensdag 27 februari 2019 vanaf 19.30 uur. Tijdens de voorlichtingsavond wordt informatie gegeven over de bijzonderheden van de locaties – zoals de onderwijsprogramma’s en de onderwijskundige ontwikkelingen op Het Rhedens. Ook wordt duidelijk voor welke leerlingen Het Rhedens een goede keuze kan zijn. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen.

Lees ook

Con Colore zoekt zangers

RHEDEN – Een jaar geleden werd het koor Con Colore opgericht in Rheden. Het vierstemmige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.