Home / Rheden-Regiobode / Vogelcursus van IVN

Vogelcursus van IVN

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom organiseert een korte cursus om vogelliefhebbers kennis te laten maken met ‘bijzondere dingen van gewone vogels’. Doel is de cursisten meer te leren over tenminste tien ons omringende vogels, zoals de merel, vink, boomklever, roodborstje, tjiftjaf en zwartkop, om ze in de praktijk te leren herkennen en waarderen. De cursus bestaat uit twee theorieavonden op de maandagavonden 11 maart en 8 april en twee ochtendexcursies op de zaterdagochtenden 16 maart en 13 april. De cursusavonden zijn van 19.30 tot 21.30 uur in gebouw de Klaproos aan de Korenbloemstraat 21 te Rheden. De excursieochtenden vinden plaats op het landgoed Beekhuizen in Velp en zijn van 9.00 tot 11.30 uur. De kosten voor deze cursus zijn 25 euro per persoon. Meer informatie is te krijgen bij Maarten de Gooijer, tel. 026 – 3634385, e-mail: natuurcursus@ivnoostveluwezoom.nl of www.ivnoostveluwezoom.nl.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.