Home / Brummen-Regiobode / Vogelbeurs in De Hoge Weye

Vogelbeurs in De Hoge Weye

BEEKBERGEN – Vogelclub De Veluwe houdt op zaterdag 9 februari 2019 van 9.00 uur tot 12.00 uur haar maandelijkse vogelbeurs in Dorpshuis De Hoge Weye in Beekbergen. Er worden diverse soorten aangeboden, zoals parkieten, kanaries en tropische vogels. Het is mogelijk om vogels te kopen en verkopen. Het verkopen van vogels kan alleen in tentoonstellingskooien waarin niet meer dan twee vogels zitten (geen lopers). De entree is gratis en de koffie staat klaar.

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.