Home / Brummen-Regiobode / Voetmassage bij koffieuurtje

Voetmassage bij koffieuurtje

LOENEN – Iedere week is er op maandagmorgen in het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen een goed bezocht koffieuurtje voor 55-plussers. Onder het genot van een kopje koffie of thee praat een aantal mannen en vrouwen over het dorpsgebeuren en andere nieuwtjes. Het bestuur van De Bruisbeek wil hier af en toe wat extra’s aan toevoegen. Zo is maandag 11 februari Miranda Geerdink van salon Pedicare uit Loenen met haar medewerkers aanwezig om de ouderen te verwennen met een heerlijke voetmassage. Mocht het nodig zijn, is er de mogelijkheid voor een kleine behandeling.

Lees ook

Maandelijkse samenzanguurtje

BEEKBERGEN – Op zaterdag 27 april wordt er in de Hervormde Kerk Beekbergen een samenzanguurtje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.