Home / Brummen-Regiobode / Voetmassage bij koffieuurtje

Voetmassage bij koffieuurtje

LOENEN – Iedere week is er op maandagmorgen in het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen een goed bezocht koffieuurtje voor 55-plussers. Onder het genot van een kopje koffie of thee praat een aantal mannen en vrouwen over het dorpsgebeuren en andere nieuwtjes. Het bestuur van De Bruisbeek wil hier af en toe wat extra’s aan toevoegen. Zo is maandag 11 februari Miranda Geerdink van salon Pedicare uit Loenen met haar medewerkers aanwezig om de ouderen te verwennen met een heerlijke voetmassage. Mocht het nodig zijn, is er de mogelijkheid voor een kleine behandeling.

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.