Home / Doesburg-Regiobode / Vierluiken in De Waag te zien

Vierluiken in De Waag te zien

DOESBURG – Op zondag 3 maart zal de mentoraatgroep 2018 van FODO foto’s presenteren. Mentor van deze groep was Liesbeth van Asselt en zij wist de leden uit te dagen een tot de verbeelding sprekend vierluik samen te stellen, waarbij de foto’s goed moeten aansluiten bij elkaar en elkaar versterken.
In deze vierluiken komen diverse thema’s aan bod, zoals kinderportretten, sportfotografie, werkplekken, dierportretten en bevroren bloemen. Kortom, aan variatie geen gebrek. De expositie is te zien op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift. Aanvang is om 12.00 uur en de foto’s zijn te zien tot 17.00 uur.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.