Home / Rheden-Regiobode / Vesper in Spankeren

Vesper in Spankeren

SPANKEREN – Op woensdag 27 februari is er om 19.00 uur weer een vesper in de Petruskerk te Spankeren. Het thema van deze dienst is Kind van de Hoop. Een gedicht, een Bijbeltekst en wat liederen zullen uitnodigen om tot stilte en bezinning te komen. Het gaat om een doordeweekse bijeenkomst met inhoud voor iedereen die even de tijd wil nemen voor een moment van bezinning, om geestelijk fit te blijven. Na afloop kunnen bezoekers napraten onder het genot van koffie en thee.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.