Home / Belangrijk / Verzamelbeurs met taxaties te Eerbeek

Verzamelbeurs met taxaties te Eerbeek

EERBEEK – Op zaterdag 2 maart kan iedereen op de verzamelbeurs in het Tjark Rikscentrum in Eerbeek munten, postzegels ansichtkaarten, bankbiljetten en dergelijke kopen en verkopen. Ook zijn er deskundigen aanwezig die kosteloos de waarde van munten, postzegels, bankbiljetten, ansichtkaarten of doosje met oud vakantiegeld kunnen aangeven. Enkele jeugdleiders van de Filatelistenvereniging Zutphen e.o. zullen beginners graag helpen bij het opzetten van een verzameling. Voor de jonge bezoeker ligt er een leuke verrassing te wachten. De verzamelbeurs duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur.

tel. 06-44572651

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.