Home / Doesburg-Regiobode / Vernieuwd bestuur Rivalen

Vernieuwd bestuur Rivalen

DOESBURG – Het bestuur van Korfbalvereniging Rivalen uit Doesburg is vernieuwd. Tijdens de algemene ledenvergadering in december zijn twee nieuwe leden geïnstalleerd, waaronder de eerste vrouwelijke voorzitter in de historie van de club.

Voorzitter Jack Palm en penningmeester Robert Baars namen eind vorig jaar afscheid. Zij werden bedankt voor de vele werkzaamheden die zij voor de korfbalvereniging hebben uitgevoerd en ontvingen een leuke attentie. Beiden blijven wel actief binnen de vereniging.
De leden kozen dus een nieuwe penningmeester en voorzitter, respectievelijk Anke van Duren en Miranda Smit. Bestuursleden Alysha Schrader en Linda Brugman blijven in hun functie.
Het bestuur heeft tijdens de ledenvergadering gepeild wat er leeft onder de leden en welke richting de vereniging uit zou moeten gaan. Dit wordt door het bestuur meegenomen in het jaarplan en meerjarenbeleidsplan.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.