Home / Brummen-Regiobode / Verhalen van De Hoge Veluwe

Verhalen van De Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Bezoekers aan De Hoge Veluwe kunnen tijdens een wandeling of huifkartocht met een verteller alles te weten komen over de vele sagen en legenden die het natuurgebied rijk is. In ongeveer 2 tot 2,5 uur wordt een tocht gemaakt door het park, waarbij wordt gestopt bij kampvuren langs de route. Verteller Marti Jansen vertelt hier zijn verhalen. Er zijn tochten op woensdag 20, zaterdag 23, zondag 24 en woensdag 27 februari. De wandeltocht duurt van 11.00 tot 13.30 uur, de huifkartocht van 14.00 tot 16.30 uur. Ook is er op deze dagen een speciale gezinstocht van ongeveer anderhalf uur lang. Deze start om 12.45 uur. De start van alle activiteiten is bij het Bezoekerscentrum. Deelname kost 4 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen, exclusief entree tot het Park (9,95 euro per volwassene). Reserveren is verplicht en kan via www.hogeveluwe.nl/sagenenlegenden.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.