Home / Brummen-Regiobode / Verhalen op schoot

Verhalen op schoot

KLARENBEEK – In het MFC in Klarenbeek werd woensdag 13 februari het eerste Mama- en Papacafé gehouden. Een grote kring peuters kwam hier naartoe, met hun mama’s, oma’s en een opa. Er werd voorgelezen, sneeuw gemaakt en samen gespeeld. Na afloop stond er iets te drinken klaar. Op woensdag 17 april is er weer een bijeenkomst. Dan staat er een leuke lenteactiviteit op het programma en wordt een eierdop of paasdecoratie gevilt.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.