Home / Brummen-Regiobode / Vergeten groente bij VCL

Vergeten groente bij VCL

LOENEN – Ella Halma, natuurgeneeskundig therapeut, vertelt woensdag 13 februari om 19.30 uur de dames van VCL Loenen over koken met wilde planten en vergeten groente. Zij geeft hierover een boeiende PowerPoint-presentatie. Halma laat de dames ook proeven wat zij zelf heeft gekookt. Volgens het bestuur wordt de avond leuk, leerzaam en lekker. De leden kunnen zich deze avond ook opgeven voor de modeshow die op 8 mei wordt gehouden bij Modehuis Pijnappel in Klarenbeek.

Lees ook

Jonge Ouder Café bibliotheek Eerbeek

EERBEEK – Op vrijdag 19 juli is er een Jonge Ouder Café in Bibliotheek Eerbeek. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.