Home / Brummen-Regiobode / Vergadering Tot Ons Genoegen

Vergadering Tot Ons Genoegen

EERBEEK – Vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek houdt dinsdag 5 februari de jaarlijkse algemene ledenvergadering in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Deze begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Het bestuur legt verantwoording af over het afgelopen jaar. Zo worden het financieel verslag, de begroting en het algemeen verslag behandeld. Ook moet een nieuwe bestuurder worden gekozen, want na veertig jaar neemt H. Boom afscheid als bestuurslid. Naast de vergadering zijn ook mensen welkom met vragen over het houden van vogels in het algemeen.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.