Vergadering Dorpsraad met cabaret

DREMPT – De Dorpsraad Drempt komt woensdag 13 februari bijeen voor de jaarlijkse ledenvergadering. Niet alleen komen formele zaken aan de orde, ook is cabaretière Irene van der Aart te gast.

De bijeenkomst begint met een update over alles wat er speelt in het dorp, zoals de reconstructie van Voor-Drempt, de renovatie van huurwoningen en sloop van seniorenwoningen, de aanleg van glasvezel in het buitengebied, de inrichting van het slibdepot en van het speelterrein aan de Binnenweg en het zonne-energieproject.
Na het formele deel van de avond is het woord aan Irene van der Aart. Zij is bekend als columniste van onder andere De Gelderlander, maar is ook actrice, cabaretière en zangeres. Ze schrijft op een relativerende en humorvolle wijze over het leven op het platteland. Irene komt uit het westen, maar woont samen met haar boer Gerard in de Achterhoek. Irene zal een leuke voorstelling geven, getiteld De Boer Op, waarin ze op originele wijze ingaat op het leven als ‘stadse’ op het platteland in de Achterhoek.
De vergadering begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het Dorpshuis in Voor-Drempt. Iedereen uit Drempt is welkom.

www.dorpsraaddrempt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.