Home / Rheden-Regiobode / Veel interesse voor Hotel Laag-Soeren

Veel interesse voor Hotel Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Vorige week dinsdagavond was het druk in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren op dinsdag 19 februari. Het Soerens Archief had een inloopavond georganiseerd met als onderwerp ‘Hotel Laag-Soeren’. Deze tegenwoordige ‘ruïne’, net buiten Laag-Soeren, kende ook glorietijden. De toeloop van belangstellenden was zo groot dat de bovenruimte van ’t Sprengenhus eigenlijk te klein was. Voor geïnteresseerden is het Soerens Archief bijna elke dinsdagavond vanaf 20.00 uur geopend.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.