Home / Brummen-Regiobode / Veel belangstelling voor Samen Lunchen

Veel belangstelling voor Samen Lunchen

KLARENBEEK – De Brug in het MFC in Klarenbeek was woensdag 6 februari gevuld met de geuren van verse soep, rijk gelegde broodjes en appeltaart. Samen met de Zonnebloem Twello-Oost organiseerden de dorpscontactpersonen van Klarenbeek deze lunch.

Maar liefst 95 mensen hadden zich aangemeld voor de lunch, die vier keer per jaar wordt gehouden. Om alle mensen op de plaats van bestemming te krijgen zorgde Helpende Handen voor passend vervoer en vrijwilligers waren de dagen ervoor al in de weer om de soep en taart te maken.
De Brug werd met schalen vol broodjes en grote pannen soep omgetoverd tot restaurant. Tijdens de lunch was het team van #zodus ook aanwezig. #zodus is een campagne van Voorst onder de Loep. Samen met de samenleving zetten #zodus acties op om maatschappelijke problemen te voorkomen. Op dit moment zijn er al 126 acties in de gemeente Voorst die gaan starten of al gestart zijn.
De samenwerking tussen de dorpscontactpersonen en de Zonnebloem was een groot succes. Bij de Zonnebloem draait het, net als bij de dorpscontactpersonen, om mensen. De Zonnebloem Twello-Oost werkt met een gezellige groep vrijwilligers.
De volgende lunch is woensdag 15 mei om 11.45 uur in De Brug in Klarenbeek. Kosten voor de lunch zijn 6 euro per persoon. Aanmelden kan via tel. 06-12260021 of via inloopmfcklarenbeek.nl.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.