Home / Brummen-Regiobode / Uitverkoop bij SKKB Eerbeek

Uitverkoop bij SKKB Eerbeek

EERBEEK – De Stichting Kinderkledingbeurs (SKKB) maakt zich al op voor het voorjaar. De winterkleding wordt tot en met woensdag 27 februari met hoge kortingen verkocht. Daarna, van donderdag 28 februari tot en met vrijdag 8 maart, gaat de winkel een poosje dicht. Dan wordt de nieuw ingebrachte lente- en zomerkleding in de winkel gebracht. De verkoop hiervan begint op zaterdag 9 maart. Dan is de winkel geopend van 10.00 tot 15.00 uur.
De Stichting Kinderkledingbeurs geeft eigentijdse, gedragen kinderkleding een tweede en soms een derde kans. Kleding waar kinderen snel uit zijn gegroeid, is vaak nog heel mooi en amper gedragen. Deze kleding kan bij SKKB worden ingebracht en wordt dan verkocht. “Nieuwe klanten staan verbaasd over de kwaliteit van de kleding die tegen een fractie van de nieuwprijs wordt verkocht”, zegt de SKKB.

www.skkb.nl

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.