Home / Doesburg-Regiobode / Uitverkochte Gasthuiskerk

Uitverkochte Gasthuiskerk

DOESBURG – Zaterdag 16 februari speelde het duo Hermine Deurloo en Mike Boddé in de Gasthuiskerk in Doesburg. Zij speelden onder andere allerlei melodieën van muzikant Toots Thielemans. Dit leverde een zeer herkenbaar programma op, zeker voor de oudere generatie. Gezien de vele mensen in de Gasthuiskerk is deze muziek ook in trek bij jongere toehoorders. Ook klonken er werken van Hermeto Pascoal, die zeer bij de aanwezigen in de smaak vielen. De organisatie van Gasthuiskerk nodigt zeer regelmatig bijzondere artiesten uit op haar podium en trekt veel publiek. De kerk was deze avond zelfs volledig uitverkocht.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Zigzagpad krijgt dikke voldoende

RHEDEN – De natuur beter toegankelijk maken voor mindervalide mensen. Dat is het doel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.