Home / Doesburg-Regiobode / Twee medailles voor Unitas Doesburg

Twee medailles voor Unitas Doesburg

DOESBURG – De eerste turnwedstrijd van de 5e divisie vond op 13 januari plaats in de nieuwe turnhal van Didam. Gymnastiekvereniging Unitas uit Doesburg was goed vertegenwoordigd en behaalde zelfs twee medailles.

In de eerste ronde was het de beurt aan Jayda Mahulette, Jette Galama en Meis Tankink. Jayda turnde een goede wedstrijd met voor het eerst een koprol op de balk en zij behaalde een veertiende plaats. Meis heeft het zevende cijfer behaald op vloer en werd uiteindelijk twaalfde. Jette turnde een superwedstrijd met het eerste cijfer op vloer en dit werd beloond met een bronzen medaille.
In de tweede ronde turnde Evelet de Man haar wedstrijd. Zij turnde een goede wedstrijd en ondanks een foutje op de balk mocht zij toch de zilveren medaille mee naar huis nemen. Als laatste was Zoë Warringa aan de beurt. Voor haar was het eigenlijk een oefenwedstrijd met een hoop nieuwe elementen. Uiteindelijk zijn alle nieuwe elementen gelukt, waardoor zij heel knap de twaalfde plaats behaalde in een sterk deelnemersveld als eerstejaars junior.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.