Home / Doesburg-Regiobode / Twee medailles voor Unitas Doesburg

Twee medailles voor Unitas Doesburg

DOESBURG – Gymnastiekvereniging Unitas Doesburg heeft twee medailles behaald tijdens de turnwedstrijd van de zesde divisie op zaterdag 26 januari in Doetinchem. Voor Unitas kwamen op die dag tien turnsters in actie.

In de eerste ronde was het de beurt aan de categorie instappers; voor deze meiden hun allereerste wedstrijd. Ze hebben het goed gedaan. Merle Bonne werd 4e, Hanna Damen 7e en Alicia Reijnders 10e. Daarna was het de beurt aan de pupillen 1. In deze categorie behaalde Buket Soydan een bronzen medaille (foto) en Pien van Ree een zilveren medaille (foto). De eerste plaats was voor Maud Beek (foto) van gymnastiekvereniging Bomgardjes Wehl. Ook Bloem Brinkhuis turnde een goede wedstrijd en werd 9e. Fenne Wallerbos heeft voor de allereerste keer een koprol op de balk gedaan en behaalde hiermee een mooie 12e plaats.
In wedstrijd 3 turnde Sari Linn Kaal en Rana Cavé hun wedstrijd. Sari behaalde een knappe 14e plaats en Rana werd 11e met een hele mooie balkoefening. In de laatste ronde was het de beurt aan Renske Lieftink. Zij turnde drie goede toestellen met uitzicht op een medaille maar bij het laatste toestel maakte zij een foutje waardoor zij uiteindelijk een knappe 4e plaats behaalde.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.